Γάντια 380 SHOWA

  • 3,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ:3,22€
  • Κατασκευαστής: SHOWA
  • Κωδικός Προϊόντος:5703006
  • Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο

Τα γάντια 380 της Showa είναι ελαφριά με παλάμη πολύ μαλακή από μικροπορώδη επίστρωση νιτριλίου. Η πάνω μεριά είναι αεριζόμενη για να μην ιδρώνει το χέρι, το σημείο του καρπού είναι ελαστικό για ακ..


Τα γάντια 380 της Showa είναι ελαφριά με παλάμη πολύ μαλακή από μικροπορώδη επίστρωση νιτριλίου. Η πάνω μεριά είναι αεριζόμενη για να μην ιδρώνει το χέρι, το σημείο του καρπού είναι ελαστικό για ακόμα πιο άνετη εργασία, χωρίς ραφές. Η αφρώδες αλλά λεπτή παλάμη περιέχει επίστρωση ανθεκτική στο λάδι, για μακρόχρονη χρήση τόσο σε ξηρό όσο και σε υγρό περιβάλλον. Προτείνεται σε περιπτώσεις εργασίας που χρειάζεται επιδεξιότητα, άνεση και αίσθηση της αφής.


Χρήσεις: Αυτοκίνητο, Κατασκευή, Μηχανουργεία, Βιομηχανία, Γεωργία, Κηπουρική, για Μηχανικούς αλλά και Καθημερινές Εργασίες.

Εφαρμογές: Επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων, ελαιουργεία,  χειρισμό εξαρτημάτων, ελαφρά συναρμολόγηση τεμαχίων με επικάλυψη ελαίου, συναρμολόγηση ξηρών και λιπαρών μερών, συναρμολόγηση στοιχειών, εμπόριο και εφαρμογές κ.α.

 

Η Showa σχεδιάζει και κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα για την προστασία των χεριών. Τα γάντια της προσφέρουν άνεση, ασφάλεια, ευελιξία, αντοχή  και είναι μελετημένα για να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες κάθε χρήστη και σε για κάθε εργασία.

 

Πηγή Πληροφοριών: Showa

PDF Γάντια 380


Είδαν επίσης