Γάντια Αδιάβροχα 170R SHOWA

  • 3,3€
  • Χωρίς ΦΠΑ:2,66€
  • Κατασκευαστής: SHOWA
  • Κωδικός Προϊόντος:5703000
  • Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο

Τα Γάντια 170 της Showa είναι ένα αδιάβροχα, λεπτά και ελαφριά. Κατασκευασμένα από PVC,  με εσωτερική επένδυση αντιβακτηριδιακή και αντί-οσμωτική που απορροφά τον ιδρώτα, σχεδιασμένο για αδιάβρ..


Τα Γάντια 170 της Showa είναι ένα αδιάβροχα, λεπτά και ελαφριά. Κατασκευασμένα από PVC,  με εσωτερική επένδυση αντιβακτηριδιακή και αντί-οσμωτική που απορροφά τον ιδρώτα, σχεδιασμένο για αδιάβροχη εργασία σε υγρό ή λιπαρό περιβάλλον.  Κάλυψη μέχρι λίγο πιο πάνω από τον καρπό, με  ελαφριές αντιολισθητικές ραβδώσεις στην παλάμη και τα δάκτυλα,  σχεδιασμένο για ευκολία στην χρήση, ευελιξία συνεχή χρήση και ανατομικό σχήμα.


Χρήσεις: Γεωργία, Τρόφιμα, Πετρέλαιο κ΄Αέριο, Φαρμακευτική, Καθημερινές Εργασίες.

Εφαρμογές: Χειρισμός ελαφριών χημικών στην γεωργία και τον κήπο, επεξεργασία φρούτων και λαχανικών, αποχέτευση, πλύσιμο πιάτων, καθαρισμοί κ.α.

 

Η Showa σχεδιάζει και κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα για την προστασία των χεριών. Τα γάντια της προσφέρουν άνεση, ασφάλεια, ευελιξία, αντοχή  και είναι μελετημένα για να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες κάθε χρήστη και σε για κάθε εργασία.

 

Πηγή Πληροφοριών: Showa


Γάντια 170R PDF


Είδαν επίσης