Φόρμα Προστασίας 4540 με Παράθυρο Αερισμού

  • 9,6€
  • Χωρίς ΦΠΑ:7,74€
  • Κατασκευαστής: 3M
  • Κωδικός Προϊόντος:5702011
  • Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο

Η Ολόσωμη Φόρμα Προστασίας 4540 της 3M είναι κατασκευασμένη για εξαιρετική προστασία εργαζομένων σε περιβάλλον  με  επικίνδυνα  ξηρά σωματίδια (σκόνες) και σε ορισμένα πιτσιλίσματα χ..


Η Ολόσωμη Φόρμα Προστασίας 4540 της 3M είναι κατασκευασμένη για εξαιρετική προστασία εργαζομένων σε περιβάλλον  με  επικίνδυνα  ξηρά σωματίδια (σκόνες) και σε ορισμένα πιτσιλίσματα χημικών. Μαλακή κ ελαφρία, με χαμηλή περιοκικότητα σε χούδι, λαμιναρισμένο υλικό με μικροπόρους που πτυχώνει και καλύπτει καλά το σώμα διευκολύνοντας την κίνηση. Τριγωνικό παράθυρο στην πλάτη για αερισμό του σώματος, κουκούλα με σχεδιασμό 3 πάνελ, φερμουάρ 2 κατευθύνσεων, ελαστικό στην πλάτη και στους αστραγάλους, πλεκτές μανσέτες. Με αντιστατική επίστρωση και προστασία από πυρηνικά σωματίδια. Μια άνετη και ελαφριά φόρμα για εργασίες στην γεωργία και την βιομηχανία τροφίμων.

 

3M κορυφαία εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής προϊόντων για επαγγελματίες και καταναλωτές. Με ένα μεγάλο εύρος λύσεων με εφαρμογή  στην βιομηχανία, το αυτοκίνητο, την ενεργεία, τα ηλεκτρονικά, στις τηλεπικοινωνίες, στην φροντίδα υγείας το γραφείο κ.α.

 

Πηγή Πληροφοριών: 3M
Είδαν επίσης