Μασκάκι Μιάς Χρησης με Βαλβίδα C111 3M

  • 1,49€
  • Χωρίς ΦΠΑ:1,2€
  • Κατασκευαστής: 3M
  • Κωδικός Προϊόντος:5700015
  • Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο

Το Μασκάκι C111 της 3M με βαλβίδα εκπνοής χρησιμοποιείτε για την προστασία της αναπνοής από αιωρούμενα  σωματίδια και μη πτητικά σταγονίδια. Το επίπεδο προστασίας είναι FFP1 δηλαδή για χαμηλά ..


Το Μασκάκι C111 της 3M με βαλβίδα εκπνοής χρησιμοποιείτε για την προστασία της αναπνοής από αιωρούμενα  σωματίδια και μη πτητικά σταγονίδια. Το επίπεδο προστασίας είναι FFP1 δηλαδή για χαμηλά επίπεδα σκόνης και ελαιοδιάλυτα ή υδροδιαλυτά αιωρούμενα σωματίδια. Η οικονομική μάσκα μίας χρήσης έχει σχεδίαση σε σχήμα κυπελλοειδή για δημιουργεί περισσότερο χώρο μεταξύ προσώπου και το υλικό του φίλτρου. Με  μεταλλικό έλασμα για να βοηθάει στην καλύτερη εφαρμογή πάνω από την μύτη. Ελαφρύα, ανθεκτική και είναι σχεδιασμένη για άνετη εφαρμογή, να διατηρεί το σχήμα της, αλλά και να χρησιμοποιείτε συνδυαστικά με γυαλιά και προϊόντα προστασίας της ακοής. Η Βαλβίδα συμβάλει στην μείωση της ανάπτυξης υδρατμών και υγρασίας στο εσωτερικό της μάσκας, φαινόμενο που συμβαίνει μετά από συνεχόμενες ώρες εργασίας.


Χρήση: Εργασίες λείανσης, κοπής, γεώτρησης κλπ. Π.χ. Σκουριά, μεταλλικά σωματίδια, σκόνη, γύρη, σκυρόδεμα, πέτρα χαλαζία, στόκο , τρίχωμα ζώων.


3M κορυφαία εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής προϊόντων για επαγγελματίες και καταναλωτές. Με ένα μεγάλο εύρος λύσεων με εφαρμογή  στην βιομηχανία, το αυτοκίνητο, την ενεργεία, τα ηλεκτρονικά, στις τηλεπικοινωνίες, στην φροντίδα υγείας το γραφείο κ.α.


Πηγή Πληροφοριών: 3M
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Προστασία Αναπνοή
Προφύλαξη Σκόνη
Επιπλέον Βαλβίδα
Δετικά Κλιμάτων
Βαρος 10 gr

Είδαν επίσης