Μασκακι Μιάς Χρήσης K101 3M

  • 0,92€
  • Χωρίς ΦΠΑ:0,74€
  • Κατασκευαστής: 3M
  • Κωδικός Προϊόντος:5700009
  • Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο

Το Μασκάκι Κ101 της 3M χρησιμοποιείτε για την προστασία της αναπνοής από αιωρούμενα  σωματίδια και μη πτητικά σταγονίδια. Το επίπεδο προστασίας είναι FFP1 δηλαδή για χαμηλά επίπεδα σκόνης και ..


Το Μασκάκι Κ101 της 3M χρησιμοποιείτε για την προστασία της αναπνοής από αιωρούμενα  σωματίδια και μη πτητικά σταγονίδια. Το επίπεδο προστασίας είναι FFP1 δηλαδή για χαμηλά επίπεδα σκόνης και ελαιοδιάλυτα ή υδροδιαλυτά αιωρούμενα σωματίδια. Η οικονομική μάσκα μίας χρήσης έχει σχεδίαση σε σχήμα διαμαντιού, έτσι διατηρεί το σχήμα της κατά την χρήση, ενώ αναδιπλώνεται εύκολα κατά την αποθήκευση. Το κίτρινο μεταλλικό ανιχνεύσιμο έλασμα βοηθάει στην καλύτερη εφαρμογή πάνω από την μύτη. Είναι σχεδιασμένη για άνετη εφαρμογή, να διατηρεί το σχήμα της ακόμα και σε θερμές ή υγρές συνθήκες, αλλά και να χρησιμοποιείτε συνδυαστικά με γυαλιά και προϊόντα προστασίας της ακοής.


Χρήση: Εργασίες λείανσης, κοπής, γεώτρησης κλπ. Π.χ. Σκουριά, μεταλλικά σωματίδια, σκόνη, γύρη, σκυρόδεμα, πέτρα χαλαζία, στόκο , τρίχωμα ζώων.


3M κορυφαία εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής προϊόντων για επαγγελματίες και καταναλωτές. Με ένα μεγάλο εύρος λύσεων με εφαρμογή  στην βιομηχανία, το αυτοκίνητο, την ενεργεία, τα ηλεκτρονικά, στις τηλεπικοινωνίες, στην φροντίδα υγείας το γραφείο κ.α.


Πηγή Πληροφοριών: 3M
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Προστασία Αναπνοής
Προφύλαξη Σκόνες
Δετικά Κλιμάτων
Βαρος 10 gr

Είδαν επίσης