Κλαδευτήρι 8 FELCO

  • 49€
  • Χωρίς ΦΠΑ:39,52€
  • Κατασκευαστής: FELCO
  • Κωδικός Προϊόντος:4861308
  • Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο

Τo Ψαλίδι 8 είναι από τα κορυφαία ψαλίδια της Felco και απευθύνεται σε χρήστες με απαιτήσεις. Πλάγιας κοπής, με λεπίδα και αμόνι υψηλής ποιότητας, εγκοπή για κοπή συρμάτων,  λαβές από σφυρηλατη..


Τo Ψαλίδι 8 είναι από τα κορυφαία ψαλίδια της Felco και απευθύνεται σε χρήστες με απαιτήσεις. Πλάγιας κοπής, με λεπίδα και αμόνι υψηλής ποιότητας, εγκοπή για κοπή συρμάτων,  λαβές από σφυρηλατημένο αλουμίνιου καλυμμένες από αντιολισθητικό πλαστικό και εγγύηση εφόρου ζωής. Ιδανικό  για χρήση στην Αμπελουργία, αλλά κ τον κήπο, την δενδροκομία, για καθαρές κοπές με ακρίβεια, εργονομία στην χρήση, άνεση και υψηλή αντοχή στις απαιτήσεις του κλαδέματος. Με 25 mm διάμετρο κοπής και  ελαφρύ 245 gr, το Felco 8 κατατάσσεται από τα κορυφαία ψαλίδια κλαδέματος.    

 

FELCO κορυφαία ελβετική εταιρεία στην κατασκευή προϊόντων κλαδέματος. Με ευρεία γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένα με λεπτομέρεια συνδυάζουν ακρίβεια, εργονομία, υψηλές αντοχές και απευθύνονται σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες με απαιτήσεις.Πηγή Πληροφοριών:Felco

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος Κοπής 25mm
Μέγιστο Ύψος Κλάδέματος Όσο το Ύψος του Χειριστή
Μήκος Λεπίδας 5,5cm
Κοπή Στο Πλάι
Λεπίδα Κυρτή
Μετάδοση Κίνησης Χειροκίνητα
Προτείνεται Κλάδεμα Δένδρων-Αμπελώνων-Κήπων, Επαγγελματική Χρήση
Προέλευση Γερμανία-Germany

Είδαν επίσης