Νέο Ψαλιδι Δεσίματος HT-R1 MAX

  • 53€
  • Χωρίς ΦΠΑ:42,74€
  • Κατασκευαστής: MAX
  • Κωδικός Προϊόντος:4869301
  • Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο

MAX κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία με προϊόντα ποιότητας και εξαιρετικών αντοχών. Στην Γεωργία κατασκευάζει προϊόντα για το δέσιμο των καλλιεργειών  που συνδυάζουν την   εργονομία και..


MAX κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία με προϊόντα ποιότητας και εξαιρετικών αντοχών. Στην Γεωργία κατασκευάζει προϊόντα για το δέσιμο των καλλιεργειών  που συνδυάζουν την   εργονομία και τις υψηλές απαιτήσεις.


Το Νέο Ψαλίδι HT-R1 δεσίματος από την MAX με πιο άνετη και ευέλικτη εργασία στο δέσιμο του αμπελιού , τομάτας, κηπευτικών, λουλουδιών, φυτωρίων κλπ. Με νέα χαρακτηριστικά όπως 20% λιγότερο βάρος,  πιο δυνατό καπάκι ταινίας, πιο εύκολο κόψιμο και αλλαγή στην ταινία, το κεντρικό ελατήριο είναι πιο σταθερό, η σκανδάλη είναι από πλαστικό για άνετη εργασία, λιγότερη δύναμη δεσίματος, μικρότερο ύψος 10mm σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα το HT-R1 κατατάσσεται πλέον στο κορυφαίο και ποιοτικό εργαλείο για το δέσιμο των καλλιεργειών με χειροκίνητο τρόπο.  Οικολογικά φιλικό λόγω του anti-scrap μηχανισμού που δεν αφήνει υπολείμματα από ταινίες.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος Δεσίματος 45mm
Χωριτικότητα σε Γαντζάκια 172
Πλάτος Ταινίας 11mm
Βάρος 420gr
Προτείνεται Δέσιμο Αμπελιού, Κηπευτικών, Λουλουδιών, Φυτωρίων. Επαγγελματική Χρήση
Προέλευση Ιαπωνία-Japan

Είδαν επίσης